MÅNGSYSSLAREN
När det händer mycket är det viktigt att ha stenkoll på alla dagens uppgifter. Gör livet lättare för familjens mest jäktade medlem med några smarta hjälpmedel i vardagen!

Storytel
Gratis, abonnemang 169 kronor/månad
När det är mycket att göra kan det vara svårt att få tid att läsa böcker. Då kan ett abonnemang på ett ljudboksbibliotek platsa väl. Idag erbjuder Storytel 2 500 titlar som ljudböcker. De flesta är på svenska och biblioteket växer varje månad. Offline-funktion gör ljudböckerna attraktiva för jetsetters som ofta saknar täckning i flygplansläget. Om inte annat kan man somna in till spännande historier med hjälp av sleep-funktionen.


1Password
135 kronor
Lösenord på pappersbitar kan äntligen vara ett minne blott ifall 1Password blir din julklapp. Det är en dyr app som låter dig förvara alla dina hemliga lösenord bakom lås och bom. De låses sedan upp med ett ”Master Password”, och tack vare 256-bitars-kryptering kan du spara känslig information. 1Password kan även synkas med din dator.


7 Minute Workout Challenge
7 kronor
7 minute Workout Challenge är ett träningsprogram som har fått stor internationell uppmärksamhet. Tolv övningar ska under sju minuter utföras med hög intensitet, och de visas i form av filmer. Resultatet och din viktkurva loggas i en kalender – och motivationen hålls uppe med priser och diplom.30/30
Gratis!
Känner du någon som inte kan tidsplanera? 30/30 är en populär personlig tidsplanerare som ser till att du får allting gjort i tid. Användaren knappar in dagens företaganden och uppskattar tidsåtgången. Sedan körs en timer igång och påminner när det första projektet ska vara färdigt.


Sleep Cycle Alarm Clock
15 kronor
Den som är trött på att väckas av en skriande väckerklocka förtjänar Sleep Cycle Alarm Clock. Denna intelligenta väckningsapp utnyttjar Iphones ­accelerometer för att följa dina rörelser medan du sover. På så vis loggar den ­sömnens olika faser och ser till att väcka dig när du sover som lättast. Då vaknar du utvilad och ­energisk. Den här appen passar sömniga tonåringar lika väl som en morgontrött och svårväkt sängpartner.


Mindfulness Appen
15 kronor
Mindfulness Appen kan avfärdas som en hippie-app, men hundratusen användare använder den för att få lite andlig avkoppling. Appen är absolut bästsäljande på hälso- och livsstilstopplistor i hela Europa. Den påminner sin ägare när det är meditationsdags och den kan vara geokopplad till särskilda platser eller tidskopplad till datum och klockslag. Då är den andliga stunden inne och den guidade meditationen går igång.

Bli mer närvarande och energisk genom att meditera med eller utan röstguidning! Självklart finns det mycket snyggt presenterad statistik!