Trots att Firefox 27 släpptes för endast några veckor sedan har Mozilla nu släppt en första testversion av Firefox 29 på sin så kallade Aurora-kanal. Aurora-versioner av Firefox betyder den första publika testversionen innan webbläsaren släpps i en betaversion.

Firefox 29 kommer förutom ett nytt gränssnitt att erbjuda en rad stora nyheter. Bland annat kommer webbläsaren att få stöd för användarkonton, något som gör det möjligt för flera användare att behålla sina personliga inställningar på samma dator.

firefox 29

Varje användare kan skapa sitt eget konto i webbläsaren som sparar inloggningsuppgifter, surfhistorik och bokmärken.

Dessutom har Firefox 29 fått en förbättrad funktion för synkronisering mellan olika enheter. Det betyder att du kommer att kunna växla mellan olika datorer eller mobila enheter och behålla dina öppna flikar och inställningar.

  • Missa inte: Gratis program och e-böcker på laddaner.nu

En annan stor nyhet är möjligheten att bättre skräddarsy användargränssnittet i Firefox. Med hjälp av dra-och-släpp går det att flytta omkring menyer och knappar efter dina önskemål.

Aurora-versionen av Firefox 29 finns att ladda ned för Windows, Mac och Linux. Tänk på att det här är en första testversion och det finns risk för att många funktioner inte fungerar som de ska.