Hösten är här och det är dags att kura ihop sig i en förhoppningsvis varm och mysig soffa. Känner du att du vill få upp temperaturen ytterligare? Här är prylarna som värmer i ett kyligt höstmörker.

Usb-tändare

Uppladdningsbar tändare

Levande ljus och brasor hör vintern till, mem tändsstickor är som bekant någonting vi lämnade bakom oss för länge sedan. Tändare är smidiga, men de har en tendens att få slut på gas i tid och otid. Den här tändaren eliminerar problematiken genom att helt strunta i gas och istället köra på hundra procent el. Tändaren är uppladdningsbar och räcker i upp till hundra tändtillfällen på en laddning.

Arc Spark USB-tändare
Pris: 149 kronor hos Coolstuff.


Muggvärmare

Alltid en varm kopp kaffe

Finns det någonting mysigare än en kopp varmt kaffe eller te så här under de kallare månaderna? Den här lilla grå plattan passar på de flesta skrivbord och hjälper dig hålla temperaturen uppe på din mugg. Inte nog med det, när vintern är över och solen tittar fram igen kan du använda den för att kyla ner din läskburk.

USB Kyl/värmare
Pris: 190 kronor hos Teknikmagasinet.


Värmesulor 2.0

Värm fötter...

Få saker är så obehagligt som kalla fötter. Som tur är finns det såklart teknik att tillgå. De här sulorna styrs med tillhörande fjärrkontroll och håller skorna varma och sköna. Sulorna kan bli upp till 60 grader varma och batteritiden ska vara fem–sex timmar.

Uppladdningsbara Värmesulor 2.0
Pris: 995 kronor hos Coolstuff.


Värmehandskar

... och händer!

Det enda som möjligtvis kan mäta sig med obehaget av kalla fötter är möjligtvis kalla händer. Känns det som om inga vantar är varma nog? De här fleecevantarna ger temperaturen en liten extra boost. De är uppladdningsbara och ska fungera upp till fyra timmar på en laddning.

Rubicson Värmehandskar Uppladdningsbara
Pris: 500 kronor hos Kjell och Copmany.


Element Cotech

Portabelt, smidigt element

Öppna spisar i all ära, men de är lite knepiga att flytta runt i hemmet. Ett litet oljefyllt element på hjul däremot värmer upp precis där du vill just för tillfället. Det finns en mängd olika produkter på marknaden, en av de mer prisvärda finns att hitta hos Clas Ohlson.

Oljefullt element med hjul Co/tech
Pris: 569 kronor hos Clas Ohlson.


Rubicson Skotork

Alltid torra och mysiga skor

Är du ute i spåret ofta och vill torka dina pjäxor, eller vill du bara mötas av ett par mysigt varma och torra skor på morgonen? De här skotorkarna värmer upp dina dojor till 55 grader och motverkar dålig lukt. På två timmar ska skorna vara redo att användas igen.

Rubicson Skotork
Pris: 200 kronor hos Kjell & Company.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning