Hösten är officiellt här och det är dags att rusta sig för årets kallare månader. Känner du att du vill få upp temperaturen ytterligare? Här är prylarna som värmer i ett kyligt höstmörker.


Dyson

Håll hemmet rent och varmt

Dyson är kanske mest kända för sina dammsugare och fläktar, men visste du att de har luftrenare som kan såväl svalka som värma upp hemmet? Deras Pure Hot + Cool Link kopplas till din mobil för att få full koll på luftkvaliteten i hemmet samtidigt som den kan fungera som en värmefläkt på vintern eller vanlig, svalkande fläkt på sommaren.

Dyson Pure Hot + Cool Link
Pris: 4 690 kronor hos Tretti.


Phoozy

Sovsäck till mobilen

Att mobilbatterier inte frodas i lägre temperaturer har vi alla blivit varse om, speciellt för den som äger en lur som har några år på nacken. Phoozy använder teknik från rymddräkter för att göra små termofickor. Dessa ska i sin tur skydda din telefon från kylan och spara på batteriet. Förutom skydd mot kyla skyddar denna ficka också mot fall, hetta och fungerar till och med som flytväst om telefonen hamnar i vattnet.

Phoozy: Apollo XL
Pris: 29,53 euro (cirka 300 kronor) hos Amazon.de.


Smart duvet
Foto: smartduvet.com

Smart påslakan håller dig och partnern lagom varma

Få saker är så mysigt som att sjunka ned i en varm och skön säng. Men problem kan uppstå om den man eventuellt delar säng med inte nöjer sig med samma temperatur. Smartduvet låter dig ställa in individuella temperaturer via tillhörande app för var sida av sängen för att undvika konflikter. Men de smarta funktionerna slutar inte här, det här örngottet är dessutom självbäddande med hjälp av en luftmadrassliknande metod.

Smart Duvet
Pris
: 299-389 dollar (fr 2 900 kr) hos Smartduvet.com.


Usb-tändare

Uppladdningsbar tändare

Levande ljus och brasor hör vintern till, men tändsstickor är som bekant någonting vi lämnade bakom oss för länge sedan. Tändare är smidiga, men de har en tendens att få slut på gas i tid och otid. Den här tändaren eliminerar problematiken genom att helt strunta i gas och istället köra på hundra procent el. Tändaren är uppladdningsbar och räcker i upp till hundra tändtillfällen på en laddning.

Arc Spark USB-tändare
Pris: 169 kronor hos Coolstuff.


Muggvärmare

Alltid en varm kopp kaffe

Finns det någonting mysigare än en kopp varmt kaffe eller te så här under de kallare månaderna? Den här lilla grå plattan passar på de flesta skrivbord och hjälper dig hålla temperaturen uppe på din mugg. Inte nog med det, när vintern är över och solen tittar fram igen kan du använda den för att kyla ner din läskburk.

USB Kyl/värmare
Pris: 190 kronor hos Teknikmagasinet.


Värmesulor 2.0

Värm fötter...

Få saker är så obehagligt som kalla fötter. Som tur är finns det såklart teknik att tillgå. De här sulorna styrs med tillhörande fjärrkontroll och håller skorna varma och sköna. Sulorna kan bli upp till 60 grader varma och batteritiden ska vara fem–sex timmar.

Uppladdningsbara Värmesulor
Pris: 995 kronor hos Coolstuff.


Värmehandskar

... och händer!

Det enda som möjligtvis kan mäta sig med obehaget av kalla fötter är möjligtvis kalla händer. Känns det som om inga vantar är varma nog? De här batteridrivna vantarna ger temperaturen en liten extra boost. De fungerar dessutom med touchskärmar, så att du inte behöver ta av dig vantarna och således frysa fingrarna av dig när du behöver använda mobilen.

Batteridrivna värmande handskar för touchskärmar
Pris: 149 kronor hos Teknikproffset.


Element Cotech

Portabelt, smidigt element

Öppna spisar i all ära, men de är lite knepiga att flytta runt i hemmet. Ett litet oljefyllt element på hjul däremot värmer upp precis där du vill just för tillfället. Det finns en mängd olika produkter på marknaden, en av de mer prisvärda finns att hitta hos Clas Ohlson.

Oljefullt element med hjul Co/tech
Pris: 569 kronor hos Clas Ohlson.


Rubicson Skotork

Alltid torra och mysiga skor

Är du ute i spåret ofta och vill torka dina pjäxor, eller vill du bara mötas av ett par mysigt varma och torra skor på morgonen? De här skotorkarna värmer upp dina dojor till 55 grader och motverkar dålig lukt. På två timmar ska skorna vara redo att användas igen.

Rubicson Skotork
Pris: 200 kronor hos Kjell & Company.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning