Håll händerna varma och induktiva

Att det finns vantar som låter dig styra mobilen är sedan gammalt, men visste du att det numera finns massor av snygga modeller? Numera finns det alla möjliga alternativ tillgängliga. Här kan du till exempel bläddra i Fyndiqs sortiment av prisvärda touchvantar.

Touch vantar

Defa Kupévärmare

Håll värmen i bilen

Alla bilar är inte lika effektiva när det kommer till att värma upp insidan. Vill du slippa de där plågsamma första minuterna innan bilen har hunnit bli varm? Snabba upp temperaturökningen med en extern kupévärmare! Den här modellen från Defa passar bra för medelstora och stora åk och anpassar effekten efter den rådande temperaturen i kupén,

Kupévärmare Defa Termini II 1700
Pris: 899 kronor hos Clas Ohlson.


Vagabond

Den optimala resekompisen

Bara för att vintern är här slutar vi inte använda mobilen. Men i och med att temperaturen går ner blir även batterierna lite tröttare. Den här powerbanken hjälper dig hålla tekniken vid liv, och extraknäcker dessutom som handvärmare. Praktiskt!

Vagaborn Handvärmare med Powerbank
Pris: 299 kronor hos Coolstuff.


Hygge brasa

Kombinerad värmefläkt och dekoration

Värmefläktar behöver inte nödvändigtvis vara någonting klumpigt och fult man skäms över, de kan även komma i form av en vacker braskmin. Det här lilla tornet ser ut och har samma funktion som en brasa, men är egentligen bara en snyggare värmefläkt. Perfekt för dig som till exempel bor i lägenhet och inte kan installera en riktig kamin. Mäter 83 centimeter i höjd och 14 centimeter i diameter, vilket innebär att den får plats även i mindre bostäder.

Värmefläkt med dekorationsbrasa, Hygge
Pris: 1 495 kronor hos Clas Ohlson.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning