Krocka varandra

Drive Ahead! är ett helknäppt gladiatorspel. Här kör du ensam mot datorn eller mot en annan spelare på samma surfplatta eller mobil. Målet är att träffa motståndarens hjälm med en del av ditt fordon. Det låter otäckt, men det handlar mer om pixligt galen humor.

drive ahead toppspel

Eller vad sägs om att exempelvis köra ambulans och försöka träffa någon med patienten som rullar ut genom bakdörrarna? Sopbilar, gokarts, amfibiebilar, stridsvagnar, ja allt möjligt drabbar samman på många olika finurliga banor. Först till fem vinner.

Ladda ned Drive Ahead till IOS (Gratis, köp inom app)

Erövra fiendens bas - med bokstäver

Engelska ordspelet Capitals: Free Word Battle är härligt nyskapande. Bygg ord med bokstäver som ökar dit landområde och försök sedan omringa motståndarens bas.

capitals ordspel

Lyckas du med det får du ett extra drag direkt vilket brukar vara avgörande. Målet är att sno alla rutor från motståndaren.

Ladda ned Capitals till IOS (Gratis)

Klurigt pussel med zombier - i 600 nivåer

Stupid Zombies 2 är uppföljaren till en favorit från 2011. Nu kan du spela som antingen man eller kvinna i det här stillsamma pang pang-spelet, som faktiskt är ett pussel och inte ett actionspel.

stpid zombies 2

Du ska skjuta så att ditt begränsade antal skott studsar på väggarna och träffar alla zombier. Portaler, klisterbomber och allsköns galenskaper överallt!

Ladda ned Stupid Zombies 2 till Android (Gratis)