Alla mobiler och surfplattor har en inbyggd webbläsare, men de är inte alltiddolphin browser speciellt bra. En brist är att de som regel inte klarar av Adobe Flash, som är en teknik för rörlig bild via internet.
Om du surfar via datorn startar Flash automatiskt, men i surfplattan och mobilen är det annorlunda. Adobe har nämligen slutat utveckla Flash för Android, vilket betyder att sajter som använder Flash inte fungerar.

En lösning är att installera webbläsaren Dolphin Brower, som har stöd för Flash. Du kan installera den parallellt med din vanliga webbläsare, så väljer alltså själv när du vill använda den.

dolphin browser
Förutom stöd för Flash har Dolphin en del andra kul finesser. Du kan exempelvis navigera genom att rita mönster. Surfa till pcforalla.se genom att rita ett P eller gå till en dejtingsajt med hjälp av ett hjärta. Du kan också skaka telefonen och ge Dolphin ett röstkommando.

Dolphin Brower finns för både Iphone, Ipad och Android, men det är bara i Android-versionen som du har stöd för Flash. Det kräver dessutom lite manuella inställningar. Lär mer om hur du gör här: pcforalla.se/flashiplattan.

Ladda ned till Android: Dolphin Browser for Android
Ladda ned till Iphone: Dolphin Web Browser (MoboTap Inc)
Ladda ned till Ipad: Dolphin Browser for iPad (MoboTap Inc)