Fem frågor om Filmon Live TV

1. Hur installerar jag?

Öppna Windows Store via Start-knappen längst ned till vänster. I sökrutan högst upp söker du efter FilmOn Live TV. Klicka på Installera så installeras appen på din dator.

Gratis
Gratis. Du installerar appen utan kostnad.

2. Måste jag ha Windows 10?

Filmon finns inte bara för Windows 10. Du kan även hitta appar för Android, Iphone/Ipad, OS X, Blackberry, Roku, Apple TV, Amazon Fire, LG TV – och det finns traditionella program för Mac och Windows, Ja, du kan till och med titta direkt via Facebook eller via valfri webbläsare. Surfa till www.filmon.com/download så hittar du direktlänkar till alla plattformar.
Kör du Filmon via Android eller webbläsaren Chrome fungerar den även med Googles lilla tv-dosa Chromecast. På så sätt kan du titta via din vanliga tv.

Mångfald
Mångfald. Filmon finns för de flesta plattformar.

3. Vad krävs av min uppkoppling?

Filmon ställer inga höga krav på din internetuppkoppling. Det krävs bara 1,5 megabit per sekund i hastighet för att titta på högupplösta program – och för standardupplösningen är kraven till och med något lägre.


4. Måste jag registrera mig?

Beroende på kanal och plattform kan du behöva registrera dig som användare. Det gör du genom att klicka på Logga in högst upp till höger och välja Bli medlem.

Gå med. Du registrerar dig som medlem här.
Gå med. Du registrerar dig som medlem här.

5. Hur får jag bättre bildkvalitet?

Filmons reklamfinansierade basutbud är gratis, men det finns även ett reklamfritt betalabonnemang för cirka 150 kronor i månaden. Det låter dig se alla program i hd-kvalitet och du får också en möjlighet att spela in tv-program så att du kan titta på dem senare.

För att teckna en prenumeration går du in på www.filmon.com/subscriptions och väljer hur du vill betala. Om du tar ett årsabonnemang får du två månader utan kostnad.

Köp till. Du som betalar får bättre bildkvalitet och fler funktioner.
Köp till. Du som betalar får bättre bildkvalitet och fler funktioner.

Fakta

Svårgihetsgrad: Enkel
Tid: 10 minuter

Det här behöver du:

  • * En internetuppkopplad dator med Windows 10. Tjänsten fungerar även på andra plattformar, se nedan.

Det här lär du dig:

  • Vad Filmon Live TV är.      
  • Hur du installerar appen för Windows 10.
  • Att använda tjänsten.