Sortera prenumerationer

Sortera i dina prenumerationer

I vänsterspalten finns alla kanaler du följer listade som små runda bubblor. Hur de är ordnade är dock lite otydligt, detta eftersom de per default är inställda på att sorteras efter Relevans. Klicka på de tre prickarna bredvid rubriken Prenumerationer för att sortera dem på ett mer logiskt sätt.

Visningshistorik

Hantera historiken

Alla har inte lyxen att titta på ett helt videoklipp i ett sträck. Vill du återuppta tittandet lite senare är det hur enkelt som helst att hitta tillbaka till videon. Klicka bara på Historik så hittar du alla klipp du tittat på under den senaste tiden. Den kanske smidigaste funktionen är att Youtube hoppar fram till tidpunkten du slutade på sist – även om du har bytt enhet. Det enda du behöver se till är att du är inloggad med samma konto på alla enheter.

Under Historik hittar du också funktioner för att rensa eller pausa visningshistoriken. Du kan även hantera din sökhistorik.

Stäng av begränsat innehåll

Sortera bort olämpligt innehåll

Tillhör kanalen en yngre användare eller vill du helt enkelt bara sortera bort stötande innehåll för din egen skull? Inga problem! Skrolla ner till botten av sidan och klicka på Begränsat läge, kryssa för rutan Av och klicka på Spara.