Feedly

Feedly – snabb rss

Feedly är en av de bästa rss-läsarna, tack vare sin snabbhet, eleganta design och integration med många andra tjänster. Om du prenumererar på Feedly Pro kan du spara artiklar direkt till Onenote. Det är väldigt användbart om du forskar om något eller bara hittar artiklar du vill läsa senare. Med en Surface eller annan pekvänlig dator (eller med ritplatta) kan du dessutom märka upp och kommentera direkt i artiklarna.
Ladda ner här


Onenote Clipper

Onenote Clipper – spara artiklar

Mycket av det vi använder Onenote till är att spara artiklar från nätet och sedan använda som referenser och för citat, och med möjlighet att göra anteckningar med Surface Pen. Med Onenote Clipper för Chrome eller något av tredjepartsalternativen för Firefox (eller med Microsoft Edge utan någon plugin) kan du kopiera artiklar till Onenote med ett klick.
Ladda ner här.


Office Lens

Office Lens – Magiskt bildverktyg

Ett annat område där Onenote är starkt är bildigenkänning. För att utnyttja det bättre kan du installera Office Lens-appen för Android, Iphone eller Windows Phone. Sedan är det bara att fota whiteboards och annat på möten och spara bilderna direkt till Onenote. Programmets fantastiska ocr-funktion gör sedan att du kan söka efter text i bilderna.
Ladda ner för Android
Ladda ner för IOS
Ladda ner för Windows Phone


Wordpress

Onenote Publisher for Wordpress – För bloggen

Om du bloggar med Wordpress-plattformen och använder Onenote för anteckningar kan du kombinera de båda med pluginen Onenote Publisher for Wordpress. Med den kan du exportera en sida från Onenote direkt till din blogg. Som med alla liknande pluginer är det bäst att kontrollera resultatet av konverteringen innan du trycker Publicera, men det kan ändå spara en hel del tid.
Ladda ner här


Onetastic

Onetastic for Onenote – Anpassa med makron

Många användare älskar makron, och om du är van vid det från Excel och andra program du ta en titt på Onetastic-pluginen. Med den blir möjligheterna till specialanpassning i Onenote närmast obegränsade. Du kan till exempel lägga till kalenderhändelser och nya typsnitt. Gå till Macroland när du har installerat pluginen för att se makron andra användare har skapat.
Ladda ner här


Sida 1 / 2

Innehållsförteckning