6 udda dejtingtjänster du inte trodde fanns

Twindog

1. Twindog  dejting för hundar (och hundägare?)

Upplägget är som Tinder, men du laddar upp bilder på din hund istället. Sedan kan du gilla eller ogilla andra hundar i närheten. Får du en matchning kan du och den andra ägaren prata. Finns till Iphone och Android.


Hater

Hater – appen som hittar kärleken med hjälp av hat

De flesta dejtingtjänster matchar folk utifrån vad de gillar. Appen Hater gör tvärtom. Du anger vad du ogillar och utifrån det paras du ihop med människor som har samma åsikt.

Säg exempelvis att du ogillar snarkare, McDonalds och latmaskar. Kanske betyder det att din drömprins/drömprinsessa är någon som ogillar samma saker.

Som namnet skvallrar om påminner Hater om den om den populära dejtingappen Tinder. Du sveper med fingret för att ange om du är intresserad av en person eller inte och det är först om båda gillar varandra som detta visas.

Länge fanns Hater bara för IOS, men nu har det även lanserats en Android-version.


Bristlr

Bristlr - för skäggälskare

Det här drömappen för hipsters. Här möter folk med skägg folk som gillar skägg. Finns till Android och Iphone


Glutenfree Singles

Glutenfree singles

Är gluten ett stort problem i ditt liv så kan det här vara dejtingsajten för dig. Glutenfree singles sammanför människor som har en sak gemensamt - sin avsky för gluten.
glutenfreesingles.com


IslendingaApp

IslendingaApp slipp ligga med dina isländska släktingar av misstag

Islendingaapp är inte en dejtingapp i den bemärkelsen, men ack så viktig om du är islänning. I och med att Islands befolkning är så liten är risken för att vara släkt större än på andra ställen. Här kan islänningarna kolla släktbanden till personer de träffar.