Mordpodden

PC för Alla FavoritMordpodden

Mordpodden är ingenting för den mörkrädda, här får du lyssna på alla möjliga obehagliga mord.

Missa inte: Sveriges bästa intervjupoddar

Podcasten produceras av journaliststudenterna Linnéa Bohlin och Amanda Karlsson. De diskuterar uppseendeväckande mord och pratar om brottsjournalistiken i sig.
Lyssna här!


Rättegångspodden

Rättegångspodden
Är du trött på att alltid få höra den censurerade, redigerade versionen av brottsfall i media? Då är Rättegångspodden någonting för dig!
Här får du nämligen höra de riktiga ljudupptagningarna från förhören av de misstänkta i olika uppmärksammade brottshistorier.
Lyssna här!Hasse Aro

Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro
Journalisten Hasse Aro har inte bara många kriminalhistorier i sitt förflutna, han är även ruskigt bra på att berätta spännande historier. I hans podd berättar han om fallen som han minns extra mycket, samtidigt som han intervjuar inblandade.

Lyssna här!Krull

Krull och kriminell

När man har lyssnat på en uppsjö av spännande brottspoddar kan det vara bra att påminna sig om att kriminella faktiskt inte är mer än människor. I podden Krull och kriminell intervjuar Bobbo Krull människor som på olika sätt upplevt den kriminella världen.
Lyssna här!


Spår

Spår

Är du en flitig lyssnare av P3 eller P1 Dokumentär? Du är podcasten Spår någonting för dig! Varje säsong följer radiojournalisterna Anton Berg, bland annat känd från P3 Dokumentär, och Martin Johnson ett kontroversiellt fall från Sveriges rättshistoria minst sagt ingående.
Lyssna här! Fallet

#Fallet

29 år efter att Samir blivit dömd för mordet av sin styvmamma, någonting många ansåg vara en felaktig dom. I Aftonbladets podd #Fallet får vi i 12 avsnitt följa hur det blev som det blev.
Lyssna här!Mordhistorier

Svenska mordhistorier

Mordhistorier är alltid spännande, men kanske är de ännu lite läskigare när det handlar om sådant som har hänt i hemtrakter? Svenska mordhistorier djupdyker i på olika sätt uppseendeväckande mord som hänt i vårt avlånga land.
Lyssna här!