Så ser du säsong 4 utanför Sverige 

Befinner du dig i ett land där Skam är blockat? Eller vill du titta direkt från NRK:s sajt, men det går inte? Anledningen är att många strömningstjänster använder något som kallas för geoblockering, vilket betyder att ett visst klipp på tjänsten begränsas till ett visst/vissa länder där du kan se det.

Vad du behöver göra för att se säsong 4 av Skam är att helt enkelt byta land virtuellt. Det gör du enklast med en vpn-tjänst. Med en vpn-tjänst ställer du enkelt in vilket land du vill att det ska se ut som om du surfar ifrån, sedan kommer du åt många landsblockerade tjänster och streamad film.

Skam
Skam. Den norska serien Skam har blivit omåttligt populär även här i Sverige. NRK kommer dock blockera säsong 4 utanför Norge. Med vpn kan du överlista blockaden.

Förutom att kunna se serier som Skam trots att du inte befinner dig i Norge, så finns det andra fördelar med vpn. Du surfar mer anonymt och kan även komma åt SVT Play när du är på utlandsresan.

Det finns en uppsjö av vpn-tjänster att välja mellan. PC för Alla gjorde nyligen ett test av de största tjänsterna. Några av favoriterna som rekommenderas är Cyber ghost, Hotspot shield, NordVPN och PureVPN. Det finns även ett gäng gratistjänster.

Välj en tjänst som passar dig och se Skam säsong 4!

>> Läs hela testet av vpn-tjänster här.
>> Här hittar du gratis vpn-lösningar
>> Så funkar vpn och så ansluter du dig

Tills vidare: Här kan du sukta dig själv med att se Skam säsong 4 trailer:

Sida 2 / 2

InnehÄllsförteckning