Gaming tangentbord Chroma Blackwidow Chroma v2
Chroma Blackwidow Chroma v2

Razer Blackwidow Chroma v2: Gaming-tangentbord delux

Gaming-tangentbordet Razer Blackwidow Chroma v2 är uppföljaren till Razers tangentbord med samma namn. Det här är ett mekaniskt tangentbord med klart fokus på gaming. Det syns inte minst på funktioner som "10 key roll-over anti-ghosting" (hur många knappar du kan använda samtidigt), samt "1000 Hz Ultrapolling" (hur snabb responstiden är).

Razer gaming-tangentbord
Med Razor synaps kan du styra vilka tangenter på gaming-tangentbordet som ska lysa i vilka färger. Anting hela tiden, eller när du trycker på dem.

Något som gör att tangentbordet sticker ut är det upplysta tangentbordet som går att ställa in. Du väljer själv hur, och vilka, tangenter som ska lysas upp i någon av de 16,8 miljoner färger det stöder. För att göra det behöver du bara ladda ner Razer Synapse där du ställer in gaming-tangentbordets färger. Till exempel kan du välja att olika tangenter ska lysa upp beroende på vilket spel du kör.

Razers tangentbord är inte något tangentbord du köper för att jobba på, men som gaming-tangentbord är det ett alldeles utmärkt köp – om du är väldigt seriös med gaming. De mekaniska tangenterna är sköna och responsiva när du lirar och färgerna underlättar när du snabbt ska hitta rätt tangenter. Men för 1 900 kronor är det definivt inte ett tangentbord för casual gamers.

Tillverkare: Razer
Pris vid test: 1 889 kronor.
Pris nu: 1 590 kronor hos Netonnet.
Läs mer: www.razerzone.com