Windows 10 Creators Update är här och har börjat installeras av användare runt om i världen under de senate två veckorna. Men nu varnar Microsoft i ett blogginlägg att uppdateringen fortfarande kan lida av stabilitetsproblem, och rekommenderar därför användare att vänta om de inte är tekniskt lagda.

Missa inte: Windows 10 vet var du befunnit dig - så här stänger du av spårningen

Varningen gäller alltså specifikt användare som genomför en manuell installation av operativsystemet genom att ladda ner det via Windows 10 Update Assistant från Microsofts hemsida. Detta rekommenderas nu enbart för "avancerade användare" som kan tänka sig arbeta igenom de tekniska problemen på egen hand.

Lista: 16 bortglömda nyheter i Windows 10 Creators Update

Exakt vad de tekniska problemen innebär går företaget inte in på.

Använder du dig däremot av den automatiska installationen av Windows 10 Creators Update när den väl dyker upp på din dator är det fritt fram. Detta då Microsoft i det fallet sorterar bort de datorer som de misstänker inte klarar av uppdateringen för stunden.

Är du alltså en av de som fortfarande väntar på att få tillgång till Windows 10 Creators Update kanske du gör bäst i att vänta lite till. Annars kan du följa den här länken för att installera uppdateringen redan nu.