Med en att göra-lista kan man få bättre ordning på sitt liv. Genom att skriva upp allt man ska göra under dagen känner många sig mindre stressade och man riskerar inte att glömma bort något viktigt.

Förr i tiden skrev man listorna på papper, men ett modernare alternativ är att använda datorn och mobilen. Det här blev riktigt intressant när vi började få molntjänster som såg till att synkronisera våra att göra-listor mellan alla prylar.

En av de populäraste tjänsterna heter Wunderlist, och den såldes för ett par år sedan till Microsoft. Under flera år drev företaget tjänsten vidare, men nu är man på väg att skrota den. I stället kommer Microsoft To-Do. Den har samma enkla uppbyggnad som Wunderlist, men den är nu integrerad med mejlprogrammet Outlook så att du kan synkronisera uppgifter därifrån.

För dig som inte gillar Microsoft To-Do finns många andra alternativ, och svenskspråkiga Todoist är ett av de bästa. Och tills vidare finns Wunderlist faktiskt kvar, även om Microsoft fokuserar på nya To-Do.

Microsoft To-Do

Microsoft To-Do

Ladda ner till Android
Ladda ner till Ios
Ladda ner till Windows 10

Todoist

Ladda ner till Android
Ladda ner till Ios
Ladda ner till Windows 10