Klassiska sömnappen väcker dig vid rätt tidpunkt

Första steget mot bättre sömn är att lära känna sig själv. Med Sleepcycle håller du koll på alla aspekter som du tror påverkar din sömn. Sover du till exempel bättre eller sämre om du har tränat på dagen, eller spelar det roll om du dricker kaffe eller inte? Placera mobilen under madrassen och få resultatet morgonen efter.

Sleepcycle räknar även ut när du sover som lättast och väcker dig när du har som lättast att vakna.

Sleep cycle

Sleepcycle
Ladda ner till Android
Ladda ner till IOS
Läs mer: sleepcycle.com


Sömnhackerns bästa vän

Sleepbot har liknande funktioner som Sleepcycle, men här går det dessutom att synka alla uppgifter till nätet, och gå igenom statistiken på din dator. Med andra ord ett måste för alla sömnhackare där ute.

Sleepbot
Ladda ner till IOS
Läs mer: mysleepbot.com


Få till den perfekta tuppluren

Alla behöver en powernap ibland. Pzizz är en av få appar som inte enbart fokuserar på den långa nattsömnen, utan även hjälper dig få till en lyckad vila. Genom sövande ljud och röster ställer du in hur länge du vill sova och vad du vill lyssna på.

Pzizz

Pzizz
Ladda ner till Android
Ladda ner till IOS
Läs mer: pzizz.com


Genialisk väckarklocka

Sleep Genius kombinerar sövande meditation med en successiv väckningsprocess för att du ska kunna sova så länge som möjligt och samtidigt vakna så lätt som möjligt. Istället för att kastas upp ur sängen av ett abrupt, obarmhärtigt alarm väcks du här gradvis av fem små signaler under morgonens gång för en lugnare start på dagen.

Sleep Genius
Ladda ner till Android
Ladda ner till IOS
Läs mer: sleepgenius.com


Koppla prylarna till väckarklockan

Med Sleep as Android kopplar du ihop alla hälsoappar och smarta prylar för att få fram så exakt sömnstatistik som möjligt. Sleep as Android tar även ansvar för att avbryta ditt snarkande genom att ge ifrån sig små ljud om den upptäcker snarkningar.

Det finns även möjlighet att stänga av väckarklockan genom att scanna av en qr-kod som du har placerat strategiskt, kanske ovanför handfatet eller vid frukostbordet, för att säkerställa att du faktiskt kommer upp ur sängen.

Sleep as Android

Sleep as Android
Ladda ner till Android
Läs mer: sleep.urbandroid.org