Microsoft satsar allt mindre på de egna Windowstelefonerna och allt mer på att ta fram appar till Android och IOS. De flesta känner till att Office och Outlook finns för mobilen, men det finns även många okända appar som är betydligt roligare.

Face Swap

Byt ansikte med Face Swap

Face Swap är exempelvis en app där du kan ta en bild på ditt ansikte och montera in den i något annat huvud. Spara bilden på telefonen eller dela den över Facebook eller liknande tjänster.
Ladda ned Face Swap för Android
Ladda ned Face Swap för IOS
Ladda ned Face Swap för Windows


Snyggare selfies snabbt

Tycker du att Face Swap är för galen finns Microsoft Selfie. Som namnet skvallrar om är det här en app som hjälper dig att ta bättre självporträtt. Ta en bild och lägg på ett filter så skapar du snabbt en snygg selfie.
Ladda ned Microsoft Selfie för Android
Ladda ned Microsoft Selfie för IOS
Ladda ned Microsoft Selfie för Windows


Wordament

Ordspela med andra

Wordament är ett spel för alla som gillar språk. Du ska hitta så många ord som möjligt på en bricka med bokstäver, och det roliga är att du spelar med tusentals andra i realtid. Wordament finns på många språk, bland annat svenska.
Ladda ned Wordament för Android
Ladda ned Wordament för IOS
Ladda ned Wordament för Windows


Väckarklockan som får dig att vakna

Svårt att vakna på morgonen? Mimicker Alarm är en väckarklocka i appform som kräver att du gör en utmaning för att larmet ska tystna. Du måste exempelvis göra en ful grimas, plåta något med en viss färg eller säga en tungvrickare på engelska.
Ladda ned Mimicker Alarm för Android


Solitaire

Lägg patiens i mobilen

I Solitaire Collection samlas fem klassiska patiensspel. Perfekt avkoppling när du inte har något att göra eller när du behöver lite paus.
Ladda ned Microsoft Solitaire Collection för Android
Ladda ned Microsoft Solitaire Collection för IOS
Ladda ned Microsoft Solitaire Collection för Windows

Läs även: Så hittar du Harpan, Kungen och MS Röj i Windows 10