Glöm inte att dubbelkolla så att din bärbara passar till de olika ställens mått.

Styltor

Ge datorn styltor
Tycker du bättre om att ha datorn i en lite snävare vinkel? Eller vill du slippa ha den bärbara i knäet när du sitter i soffan? Det här stället fungerar för datorer upp till 17 tum, har sju olika lägen att välja mellan och har ventilationsöppningar för att din dator inte ska bli överhettad.

Pris: 490 kronor hos CDON.


Datorställ

Stället för gamern med kämpande dator

Ett ställ behöver inte bara vara en enkel plastbit, det kan även vara funktionell. Den här lilla plattan hjälper dig placera din laptop på rätt höjd samtidigt som den håller datorn sval med hjälp av en stor fläkt. Har dessutom en extra USB-port. Skrivhöjden kan justeras och plattan fungerar för laptops upp till 15,6 tum.

Pris: 219 kronor hos Netonnet.


Amazon

Enkelt och funktionellt

Varför krångla till det? Det här stilrena stället från Amazons eget märke är byggt i aluminium, vilket ska avleda värme. Funkar utmärkt för dig som behöver en lätt upphöjd dator på skrivbordet. Finns i både svart- och silverutförande.

Pris: 18,99 euro (cirka 140 kronor) hos Amazon.de


Cinas Balkongbord Teak

Portabelt bord att hänga upp varsomhelst!

Det här bordet i teak är till för att hängas upp som ett portabelt balkongbord, men vi tänker att det passar perfekt att hänga upp precis överallt där du hittar ett bra räcke eller liknande. När du inte använder det går det att fällas ner för att inte ta upp plats i onödan. Höjden går att justera för optimal arbetsposition.

Pris: 1 955 kronor hos CDON.


Laptop bord

Glöm ställ, här är ett helt bord!

Känner du att du vill ta det hela till nästa steg och ha ett helt bord istället? Den här bänken i trä har ALLT du kan tänkas behöva: fläktar, inbyggd byrålåda och plats för den obligatoriska kaffekoppen. Alltihop i lackat bambuträ! De fyra benen kan anpassas så att du kan hitta den perfekta ställningen, oavsett om du sitter på golvet, vid skrivbordet, i sängen eller står upp. Även lutningen på själva arbetsytan kan ställas in i fyra olika vinklar för maximal komfort.

Pris: 495 kronor hos CDON.


Bord

För dig som behöver lite mer höjd

Känner du att någon decimeter inte är höjd nog för din bärbara? Det här stativliknande stället i trä har plats för såväl dator som extern mus och låter dig lyfta upp datorn upp till nästan en meter. Stället har även låsbara hjul för smidig transport.

Pris: 34,90 euro (cirka 370 kronor) hos Amazon.de


Budget

För dig med tajt budget

Känns de här ställen lite för dyra för att hålla datorn i ergonomiskt läge? Självklart finns det lösningar för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet. För 69 kronor får du fyra stycken tassar, ett par stora och ett par lite mindre, som lyfter upp din dator från underlaget. Bra för dig som ofta får en överhettad dator.

Pris: 39 kronor hos CDON.