Här listar vi de erbjudanden på bärbara datorer och surfplattor som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-veckan. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en ”falsk” kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Innan du börjar Black Friday-shoppa bärbara datorer så rekomenderar vi att du läser våra tester för att få en bild av vad du behöver:

OBS: Amazon Sverige uppdaterar priser ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Black Friday-laptops

Denna artikel kommer att uppdateras löpande med de bästa Black Friday-erbjudanden kring laptops så fort rean startar – bokmärk redan nu. 

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.