Här listar vi de erbjudanden på bärbara datorer och surfplattor som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en ”falsk” kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

Bärbart spelmonster

Predator Helios 300

Den här konfigurationen av Acer Predator Helios 300 är en 15-tumslaptop med RTX 3080-grafik och kraftfull Core i7-processor. Skärmen kan skryta med en uppdateringsfrekvens på 300 Hz (svårt att dra vinning av så högt i praktiken) och en SSD på 1 terabyte ser till att du får plats med alla spel.

Acer Predator Helios 300 PH315-53
Kampanjpris: 19 990 kronor hos Komplett
Ordinarie pris: Cirka 24 990 kronor


Mellanklass från Asus

Vivobook 14

Det här är en dator för dig som söker en vettig allt i allo-maskin, men som inte spelar tunga spel eller råddar minnestörstande 3d-program. En helt okej Core i5-processor, 256 GB ssd och 8 GB ram sitter under huven på denna prissänkta 14-tummare.

Asus Vivobook 14
Kampanjpris: 5 490 kronor hos Dustin Home
Ordinarie pris: Cirka 7 490 kronor


Mer än en surfplatta

Surface Book 3

Microsofts Surface Book 3 kan beskrivas som det bästa av två världar; den har en surfplattas flexibilitet och en laptops relativa kraft. Den här upplagan släpptes för ett drygt år sedan, men har fortfarande prestanda så det räcker och blir över. Just nu kan du spara bra slantar på flera av i7-konfigurationerna hos Microsoft.

Microsoft Surface Book 3 (flera modeller)
Kampanjpriser: 25 599 – 27 199 kr hos Microsoft
Prissänkning: 6 399 – 7 799 kr


Alltid uppkopplad

Galaxy Book Go

Samsung säljer sedan en tid tillbaka åter datorer i Sverige. Galaxy Book Go är deras billigaste och mest flexibla alternativ - bland annat är den utrustad med Qualcomm-processor och 4g-modem så att du alltid kan vara uppkopplad på språng. Kanske inget regelrätt prestandamonster, men sett till prislappen får du definitivt vad du betalar för - och mer därtill!

Samsung Galaxy Book Go 14
Kampanjpris: 3 990 kronor hos Dustin Home
Ordinarie pris: Cirka 4 790 kronor
Följ utvecklingen hos Prisjakt här!


Kvalitet för en spottstyver

MSI Optix

Strax norr om tusenlappen får du just nu betala för MSI:s 24-tums gamingskärm med 1 ms svarstid och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Upplösningen är "bara" full-hd, men med tanke på skärmens storlek gör det kanske inte så mycket?

MSI Optix G241
Kampanjpris: 1 390 kronor på Prisjakt
Ordinarie pris: Cirka 2 390 kronor
Följ utvecklingen på Prisjakt här!


Trådlöst från Logitech

Logitech K400

Ett av markandens mer beprövade trådlösa tangentbord finns ju till ett extra bra pris. Vi pratar om Logitech K400 som ska fungera bra till det mesta. Det är kanske ingenting för spel direkt, men här finns i gengäld en rejält tilltagen musplatta som gör att du kan ha tangentbordet bekvämt i knät.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400
Kampanjpris: 199 kronor hos Prisjakt
Ordinarie pris: Cirka 299 kronor


En riktig huggorm

Deathadder

Deathadder har alltid varit en prisvärd mus, men nu under Black Week kan du få tag i den extra billigt. Detta är en ergonomisk, sladdförsedd rackare med 8 programmerbara knappar och högkänslig sensor. Vidare kan du göra inställningar i Razer-mjukvaran, som är en av de mer utvecklade på marknaden.

Razer Deathadder V2
Kampanjpris: 375 kronor hos Webhallen
Ordinarie pris: Cirka 525 kronor
För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.