Bästa erbjudanden på mjukvara

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.


Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Installera Office 365 Home på alla dina datorer

Med Office 365 Home Premium får du tillgång till de senaste versionerna av Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Onenote, Publisher och Access.

Office 365 Home

Dessutom får du ytterligare 20 gigabyte lagringsutrymme på Onedrive och 60 minuter Skype-samtal per månad som du kan använda när du ringer utomlands. Det här paketet kan installeras på fem datorer eller surfplattor med Windows eller Mac OS.

Office 365
Ordinarie pris: 749 kronor.
Kampanjpris: 674 kronor hos Mediamarkt.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


F-Secure Safe

Skydda datorn och mobilen med F-Secure Safe i ett helt år

Med F-Secures säkerhetstjänst kan du hålla både datorn och mobilen säker från virus och andra skadeprogram. Det går snabbt och enkelt att installera mjukvaran, dessutom skickas det ständigt ut uppdateringar som gör att du inte behöver oroa dig i onödan. Totalt kan du skydda sex olika enheter samtidigt med det här paketet.

När vi testade F-secure i vårt jämförande test av antivirusprogram tyckte vi om den höga säkerheten och hur lättanvänd tjänsten var. Läs hela testet här!

F-Secure Safe
Ordinarie pris: 799 kronor.
Kampanjpris: 639 kronor hos Mediamarkt.


Norton Security Deluxe

Skydda dina enheter med Symantec Norton Security Deluxe

Med hjälp av Symantecs mjukvara kan du skydda din dator mot virus, hot på internet, identitetsstöld och ekonomiska bedrägerier. Dessutom kan du hindra obehörig åtkomst till dina meddelanden, kontakter och foton på din mobiltelefon. Totalt kan du skydda fem olika enheter under ett års tid med det här paketet.

Symantec Norton Security Deluxe 3.0
Ordinarie pris: 799 kronor.
Kampanjpris: 299 kronor hos Webhallen.


Cyberghost VPN
Bra val

Surfa med Cyberghost VPN under tre års tid
Vill du dölja din identitet och komma åt geoblockerade webbplatser behöver du skaffa en pålitlig vpn-tjänst. En av de mest prisvärda är Cyberghost VPN och i skrivande stund kan du teckna ett abonnemang på tre år för motsvarande 920 kronor. Det motsvarar 26 kronor per månad.

När vi testade Cyberghost tyckte vi om hur många servrar som fanns tillgängliga och hur snabb och stabil tjänsten var att använda. Läs hela testet här!

Cyberghost VPN – 3 år
Ordinarie pris: 190 euro (1 990 kronor).
Kampanjpris: 88 euro (920 kronor) hos Cyberghostvpn.com.


Hotspot Shield
PC för Alla Bäst i test

Surfa snabbt och säkert med Hotspot Shield
Hotspot Shield är en av de snabbaste vpn-tjänsterna som vi har testat. Samtidigt kan du välja mellan 2 500 servrar i ett trettiotal olika länder, vilket gör att det här är ett bra alternativ till Cyberghost. Prislappen ligger på 670 kronor om du tecknar upp dig för ett år, vilket är mindre än halva priset jämfört med om du betalar per månad.

När vi testade Hotspotshield blev vi så imponerade över hur snabb tjänsten var och att vi dessutom kunde komma åt såväl amerikanska Netflix som brittiska BBC Iplayer, att vi belönade den med vår Bäst i test-medalj. Läs hela testet här!

Hotspot Shield - 1 år
Ordinarie pris: 156 dollar (1 450 kronor).
Kampanjpris: 72 dollar (670 kronor) hos Hotspotshield.com.


Mullvad VPN
Bra val

Surfa säkert med Mullvad – svensk vpn-tjänst
Föredrar du en svensk vpn-tjänst är Mullvad ett bra alternativ. Förutom möjligheten att surfa anonymt kan du använda Mullvad för att komma åt svenska tv-tjänster utomlands. Det här paketet ger dig rätt att installera mjukvaran på upp till 5 enheter samtidigt.

När vi testade Mullvads vpn-tjänst blev vi framför allt imponerade av den höga säkerheten och integriteten. Läs hela testet här!

Mullvad VPN - 1 år
Ordinarie pris: 624 kronor.
Kampanjpris: 549 kronor hos Inet.


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning