Här listar vi de erbjudanden på mjukvara som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en ”falsk” kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

De abonnemangstjänster med månadspris som har rabatt har vi jämfört med ordinarie månadspris med abonnemang som enbart gäller en månad. Observera att många ger rabatt även när det inte är Black Friday om du väljer ett abonnemang med längre bindningstid.

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


vpn black friday

PC för Alla Bäst i testCyberghost

En vpn låter dig surfa anonymt och fritt från vilket land du vill i världen via externa servrar. I vårt gigantiska jämförande test av vpn-tjänster får Cyberghost högst betyg och vår Bäst i test-utmärkelse. Med snabba hastigheter, många servrar att välja mellan och upp till sju enheter att använda tjänsten på är det ett riktigt prisvärt alternativ, speciellt nu under Black Friday-perioden. Läs hela testet här!

Kampanjpris: 2,75 dollar (cirka 25 kronor) per månad i ett år.
Ord. pris: 11,99 dollar (cirka 115 kronor) per månad.

Ladda ner Cyberghost VPN här!


Black Friday antivirus

AVG

Just nu får du 20 procent rabattt på alla AVG:s tjänster om du använder koden HOLIDAY20. När vi testade AVG:s vpn-tjänst konstaterade vi att de har det i särklass bästa demoerbjudandet, med hela en månads gratis utan att vi behöver logga in ens. Dessutom uppmätte vi snabba serverhastigheter. Läs hela testet här!

Kampanjpris: Från 199-743 kronor.
Ord. pris: Från 249-929 kronor.

Använd rabattkoden här!


Adobe Black Friday

Adobe Creative Cloud

Redigera som proffsen med Adobes CS-svit. Just nu har Adobe 40% rabatt på sitt Creative Cloud i ett år. Av de 20 programmen som ingår i paketet finns bland annat bildbehandlingsprogrammet Photoshop, videoredigeringsprogrammet Premiere och designprogrammet Indesign.

Kampanjpris: 359 kronor per månad i ett år.
Ord. pris: 899 kronor per månad.

Ladda ner Adobe här!


Nord VPN

Nord VPN

Nord VPN erbjuder en uppsjö av olika servrar över hela världen och dessutom flera intressanta funktioner, såsom möjligheten att surfa med dubbel vpn. När vi testade Nord VPN lyckades vi komma åt såväl amerikanska Netflix som BBC Iplayer, och riktigt snabba hastigheter på svenska servrar. Just nu ingår även Nord VPN:s filkrypteringtjänst Nordlocker om du tar del av treårs-erbjudandet. Läs hela testet här!

Kampanjpris: 3,17 dollar (cirka 30 kronor) per månad i tre år.
Ord. pris: 10,87 dollar (cirka 150 kronor) per månad.

Ladda ner Nord VPN här!


Bitdefender

Bitdefender

PC för Alla Bäst i test

I vårt stora test av säkerhetsprogram till Windows gav vi Bitdefender högsta betyg, då det ger utmärkt skydd utan att för den delen kompromissa med prestandan. Läs hela testet här!

Kampanjpris: Mellan 250-400 kronor beroende på antal enheter/paket i ett år.
Ord. pris: Mellan 400-800 kronor beroende på antal enheter/paket i ett år.

Ladda ner Bitdefender här!


Purevpn

Pure VPN

Med imponerade 139 olika länder att välja att surfa via är Pure VPN en av de vpn-tjänster där du får mest servrar och länder per krona. Nu är tjänsten dessutom ännu billigare! Läs hela testet av PureVPN här!

Kampanjpris: 1,32 dollar (cirka 13 kronor) per månad i tre år.
Ord. pris: 10,95 dollar (cirka 100 kronor) per månad.

Ladda ner Pure VPN här!


Surfshark

Surfshark

Du behöver inte vara it-expert för att använda en vpn! Surfshark är ett lättanvänt alternativ som gav oss tillgång till såväl BBC Iplayer som amerikanska Netflix när vi testade tjänsten. Läs hela testet här!

Kampanjpris: 1,77 dollar (cirka 15 kronor) per månad i ett år.
Ord. pris: 11,95 dollar (cirka 115 kronor) per månad.

Ladda ner Surfshark här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning