Uppdatering 2019-08-05: Tre smalnar av utbudet och erbjuder en enda abonnemangslösning.

Du som har eget företag vet hur viktigt det är att ha ett riktigt bra erbjudande när det kommer till såväl dina som de anställdas abonnemang. Många av de stora operatörerna har erbjudanden specifikt för dig med eget företag, men nu har även några av uppstickarna lösningar för entreprenörer. Vi listar de olika operatörernas erbjudanden för att du ska kunna hitta det abonnemang som passar ditt företag bäst.


Operatörer med egna nät

Tre

Tre har en uppsägningstid på tre månader. Om du är osäker på om Tre kommer erbjuda tillräcklig täckning där du jobbar kan du testa ett sim-kort och att använda i en månad utan extra kostnad. De erbjuder även tjänster som olika betalningslösningar, konferenssamtal och mobil växel.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Tre här

3 Företag Obegränsat
Numera erbjuder Tre enbart ett abonnemang! Här får du obegränsat med surf, samtal och sms för 249 kronor i månaden. Upp till 100 GB kan användas i EU/EES. Med 24 månader bindningstid ingår 3 Världen, vilket innebär att du kan surfa som hemma i massor av länder, även utanför EU. Till dessa länder kan du även ringa i 10 timmar och sms 3 000 meddelanden från Sverige. Bland länderna som ingår i 3 Världen finns till exempel USA, Kanada, Kina och Ryssland. Läs vilka fler länder som ingår här.


Telenor

Hos Telenor kostar det 200 kronor att ansluta en ny användare och oanvänd surf sparas ej. Kunder får rabatt på månadskostnaden vid 24 månaders bindningstid och om samtliga av företagets abonnemang är anslutna till Telenor. Telenors växel (Telenor One X) har bland annat funktioner som köhantering, svarsgrupper och svarsservice. Läs mer om Telenor One här.

Läs mer om och teckna företagsabonnemang hos Telenor här

Företagsabonnemang 0,5 GB
Telenors minsta företagsabonnemang kostar 99 kronor i månaden och är för dig som använder företagsabonnemanget minimalt. Samtal kostar 63 öre i minuten och sms kostar 63 öre styck. 0,5 GB surf ingår och kan användas i Sverige eller EU/EES.

Företagsabonnemang 2-100
För 379 till 599 kronor i månaden får du 2 till 100 GB surf i månaden, fria sms och fria samtal. Dessutom ingår fria internationella samtal med kollegor och ett extra simkort för data som till exempel kan sättas in i en surfplatta. Surfen kan användas i Sverige, EU/EES samt USA, Schweiz och Thailand. Telenor One X ingår.

Företagsabonnemang Obegränsat
För 699 kronor (649 kronor med 24 månaders bindningstid) i månaden kan dina anställda surfa obegränsat. Av den här surfen kan du använda 100 GB i EU/EES samt USA, Schweiz och Thailand.. Fria internationella samtal med kollegor och extra simkort för surf ingår. Telenor One X ingår.

Kontor


Telia

Hos Telia är startavgiften 200 kronor. Telia erbjuder även tjänsten Sense som låter dig hålla en körjournal automatiskt för dig med firmabil. I Mybusiness kan du hantera abonnemang, lägga supportärenden och hålla koll på fakturor. Du kan även boka personlig tekniker som ger support online eller på plats. För dig som tecknar abonnemang med 24 månaders bindningstid får 50 kronor rabatt.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Telia här

Jobbmobil Bas 0,5GB
Telias minsta mobil för dig som enbart vill betala för det du använder. Kostar 99 kronor i månaden. Samtal kostar 65 öre i öppningsavgift och sedan 65 öre i minuten. Sms kostar 65 öre.

Jobbmobil Multi 2-30 GB
För 449, 499 eller 549 kronor får du 2, 10 eller 30 GB surf i månaden. Samtal och sms ingår.

Jobbmobil Multi 60
För 649 kronor får du istället 60 GB surf och dessutom lite snabbare normalhastighet när du surfar på 4g. Precis som i abonnemanget ovan ingår sms och samtal.

Jobbmobil Multi 120
Telias största företagsabonnemang kostar 749 kronor i månaden. Då får du 120 GB att surfa för i månaden, fria samtal och sms samt tre extra simkort per abonnemang.


Tele 2

Tele2 erbjuder sina företagskunder att surfa som hemma upp till 100 GB i ytterligare 62 länder utöver Sverige och EU/EES, bland annat USA, Thailand och Australien. Om du väljer att ha en bindningstid på 24 månader får du 50 kronor i rabatt varje månad. Tele 2 erbjuder även mobil växel med flera olika tilläggstjänster, såsom fast nummer, svarsgrupper, menyval och kalenderintegration.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Tele2 här

Fast pris 3 GB - Obegränsat
I de här abonnemangen ingår fria samtal och sms. Välj från 3 GB till obegränsad surfpott för 349-649 kronor (319-599 kronor med 24 månaders bindningstid) i månaden. Upp till 50 GB surf kan användas inom EU.

Enskild firma
Numera har Tele2 ett specialanpassat alternativ för dig med enskild firma. Det här abonnemanget kostar mellan 159 till 399 kronor i månaden med 24 månaders bindningstid. Väljer du obegränsad surfpott ingår extra datakort och företagssvar.