Du som har eget företag vet hur viktigt det är att ha ett riktigt bra erbjudanden när det kommer till de anställdas abonnemang. Många av de stora operatörerna har erbjudanden specifikt för dig med eget företag, men nu har även några av uppstickarna lösningar för entreprenörer. Vi listar de olika operatörernas erbjudanden för att du ska kunna hitta det abonnemang som passar ditt företag bäst.

Operatörer med egna nät

Tre

Tre har en uppsägningstid på tre månader. För den som lägger till bindningstid på 24 månader får 50 kronor rabatt på månadskostnaden. De erbjuder även tjänster som olika betalningslösningar, konferanssamtal och mobil växel.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Tre här

3 Företag Sverige Start
Det billigaste företagsabbonemang kostar 49 kronor i månaden, exklusive rörliga avgifter. Här ingår ingen surfpott utan du betalar 8 kronor per MB. Samtal kostar 63 öre i startavgift och sedan 63 öre i minuten. Sms kostar 63 öre styck. Abonnemanget fungerar, som namnet föreslår, enbart i Sverige även om det går att ringa och sms:a till utlandet.

3 Företag Sverige Plus
3 Företag Plus kostar 99 kronor i månaden och är nästintill identiskt med Start, med det lilla tillägget att du här ringer gratis inom 3 och fasta nätet. Abonnemanget fungerar, som namnet föreslår, enbart i Sverige även om det går att ringa och sms:a till utlandet.

3 Företag Sverige 0 GB
Letar du efter ett abonnemang som erbjuder allt utom surf? Det här abonnemanget kostar 149 kronor i månaden med fria samtal och sms. Däremot ingår ingen surfpott, istället kostar surfen 8 kronor per MB. Abonnemanget fungerar, som namnet föreslår, enbart i Sverige även om det går att ringa och sms:a till utlandet.

3 Företag 2-15
Välj mellan en surfpott på 2 eller 15 GB till en månadskostnad av 299 eller 399 kronor. Samtal och sms ingår.

3 Företag 35-65 GB
Välj mellan en surfpott på 35 eller 65 GB för 499 eller 549 kronor i månaden. Samtal och sms ingår. Med 24 månader bindningstid blir månadskostnaden lite lägre och dessutom ingår 3 Världen, vilket innebär att du kan surfa som hemma i massor av länder, även utanför EU. Till dessa länder kan du även ringa i 10 timmar och sms 3 000 meddelanden från Sverige. Till exempel USA, Kanada, Kina och Ryssland. Läs vilka fler länder som ingår här.

3 Företag Obegränsat
För 599 kronor i månaden får du obegränsat med surf. Samtal och sms ingår. Upp till 100 GB kan användas utanför Sverige. Med 24 månader bindningstid blir månadskostnaden lite lägre och dessutom ingår 3 Världen, vilket innebär att du kan surfa som hemma i massor av länder, även utanför EU. Till dessa länder kan du även ringa i 10 timmar och sms 3 000 meddelanden från Sverige. Bland länderna som ingår i 3 Världen finns till exempel USA, Kanada, Kina och Ryssland. Läs vilka fler länder som ingår här.


Telenor

Hos Telenor kostar det 200 kronor att ansluta en ny användare och oanvänd surf sparas ej. Kunder får rabatt på månadskostnaden vid 24 månaders bindningstid och om samtliga av företagets abonnemang är anslutna till Telenor. Telenors växel (Telenor One X) har bland annat funktioner som köhantering, svarsgrupper och svarsservice. Läs mer om Telenor One här.

Läs mer om och teckna företagsabonnemang hos Telenor här

Företagsabonnemang 0,5 GB
Telenors minsta företagsabonnemang kostar 99 kronor i månaden och är för dig som använder företagsabonnemanget minimalt. Samtal kostar 63 öre i minuten och sms kostar 63 öre styck. 0,5 GB surf ingår och kan användas i Sverige eller EU/EES.

Företagsabonnemang 2-100
För 379 till 599 kronor i månaden får du 2 till 100 GB surf i månaden, fria sms och fria samtal. Dessutom ingår fria internationella samtal med kollegor och ett extra simkort för data som till exempel kan sättas in i en surfplatta. Surfen kan användas i Sverige, EU/EES samt USA, Schweiz och Thailand. Telenor One X ingår.

Företagsabonnemang Obegränsat
För 699 kronor (649 kronor med 24 månaders bindningstid) i månaden kan dina anställda surfa obegränsat. Av den här surfen kan du använda 100 GB i EU/EES samt USA, Schweiz och Thailand.. Fria internationella samtal med kollegor och extra simkort för surf ingår. Telenor One X ingår.

Kontor


Telia

Hos Telia är startavgiften 200 kronor. Telia erbjuder även tjänsten Sense som låter dig hålla en körjournal automatiskt för dig med firmabil. I Mybusiness kan du hantera abonnemang, lägga supportärenden och hålla koll på fakturor. Du kan även boka personlig tekniker som ger support online eller på plats. Telia erbjuder många olika abonnemang med olika priser beroende på vad som ingår samt hur stort ditt företag är. För att göra det så tydligt som möjligt har vi delat upp det i tre delar:

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Telia här

Jobbmobil Bas 50MB/0,5GB
Telias minsta mobil för dig som enbart vill betala för det du använder. Kostar 79 eller 99 kronor i månaden beroende på surfpott. Samtal kostar 65 öre i öppningsavgift och sedan 65 öre i minuten. Sms kostar 65 öre.

Jobbmobil Multi 2-30 GB
För 449, 499 eller 549 kronor får du 2, 10 eller 30 GB surf i månaden. Samtal och sms ingår.

Jobbmobil Multi 60
För 649 kronor får du istället 60 GB surf och dessutom lite snabbare normalhastighet när du surfar på 4g. Precis som i abonnemanget ovan ingår sms och samtal.

Jobbmobil Multi 120
Telias största företagsabonnemang kostar 749 kronor i månaden. Då får du 120 GB att surfa för i månaden, fria samtal och sms samt tre extra simkort per abonnemang.


Tele 2

Tele 2 gör det lite enklare för dig genom att erbjuda två olika typer av företagslösningar, ett som är mer likt ett kontantkort och ett där fler tjänster ingår. Om du väljer att ha en bindningstid på 24 månader får du 50 kronor i rabatt varje månad. Tele 2 erbjuder även mobil växel med flera olika tilläggstjänster, såsom fast nummer, svarsgrupper, menyval och kalenderintegration.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Tele2 här

Rörligt pris
Välj mellan 1, 5 eller 10 GB surf för 149, 199 eller 249 kronor (99, 149 och 199 kronor med 24 månaders bindningstid) i månaden. Till detta tillkommer rörliga kostnader, 59 öre per sms samt 59 öre i startavgift och 59 öre i minutkostnad under samtal.

Fast pris 1 GB - Unlimited
I de här abonnemangen ingår fria samtal och sms. Välj från 1 GB till obegränsad surfpott för 349-649 kronor (299-599 kronor med 24 månaders bindningstid) i månaden. Upp till 50 GB surf kan användas inom EU.