För det lilla företaget

För dig med ett mindre företag är det förmodligen viktigt med ett prisvärt abonnemang som dessutom inte har någon bindningstid eller uppsägningstid. Enligt oss är Hallon ett av de mer prisvärda i testet, då ingen startavgift tillkommer och du får 10 GB surf i månaden för 199 kronor. Samtal och sms ingår. Det här är det överlägset billigaste 10 GB-abonnemanget i testet. Nackdelen är att det finns få tilläggstjänster.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Hallon här!

För dig som vill ha billigaste abonnemanget du möjligtvis kan få tag på är det Mybeat som gäller. Deras minsta abonnemang har en surfpott på 2 GB i månaden och kostar 48 kronor exklusive rörliga utgifter. Samtal kostar 49 öre i minuten och sms kostar också 49 öre.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Mybeat här!

A3:s abonnemang till samma pris har något billigare sms- och minutavgift än Mybeat på 35 öre, men då tillkommer startavgift på 199 kronor för varje abonnemang, öppningskostnad på 35 öre för samtal och istället för en surfpott på 2 GB får du betala 2 kronor per MB.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos A3 här!

Mina anställda behöver mycket surf

Har du en eller flera anställda som behöver surfa riktigt mycket? Tre erbjuder det billigaste abonnemanget med obegränsad surf. Det kostar 249 kronor i månaden och du kan använda 100 GB i EU/EES.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Tre här!

Flyg

Internationella företaget

Ringer dina anställda ofta utomlands, eller har du kanske flera anställda som sitter utspridda över världen? Numera erbjuder flera operatörer bra priser för utlandssurf och samtal.

En av dem är Tre som låter dig surfa fritt i massor av länder utanför EU, bland annat USA, Japan, Ryssland och Australien.

Läs vilka fler länder som är med i 3 Världen och teckna abonnemang här!

Telenors affärspaket EU med alltifrån 1 GB till obegränsad surfpott ger dig fria samtal med kollegor i världen. Upp till 100 GB av surfpotten kan användas internationellt.

Läs mer och teckna företagsabonnemang hos Telenor här!

Mest flexibilitet

För dig som vill kunna ändra eller säga upp dina anställdas abonnemang är kort uppsägningstid och bidningstid viktig. De operatörer i testet som inte har bindningstid eller uppsägningtid är Hallon, Telness och Mybeat.

Jag behöver en mobil växel

De operatörer som erbjuder mobil växel i nuläget är Telenor, Tele2, Tre, A3, Telness, Mybeat, och Telia. Priserna varierar beroende på hur många anställda som ska ha tillgång till växeln samt vilka funktioner du vill ha, så det bästa är att kontakta operatören i fråga och se vilket erbjudande de kan ge dig.