Ljudböcker blir allt populärare, inte minst tack vare flera Spotify-liknande tjänster. För 169 kronor i månaden får du lyssna hur mycket du vill på tusentals ljudböcker hos exempelvis Storytel.

Nu utmanas Storytel av Bokus, som är Akademibokhandelns nätbutik. Hittills har de bara sålt e-böcker styckevis via tjänsten Dito, men nu lanserar de även abonnemangstjänsten Bokus Play.

Bokus

Det unika med Bokus tjänst är att det finns ett lågprisalternativ. För 89 kronor i månaden får du lyssna på en bok per månad. Tycker du det är för lite finns dock även ett obegränsat premium-abonnemang för 169 kronor i månaden, alltså lika mycket som Storytel.

Missa inte: Bästa apparna för ljudböcker

Du kan när som helst växla mellan de olika abonnemangen, vilket är smart för den som lyssnar mycket under semestern. Det går också att sätta sitt abonnemang på paus i upp till 30 dagar. Under den tiden behöver du inte betala – men du kan förstås inte heller lyssna.

Du som väljer basabonnemanget kan fritt lyssna på de första 30 minuterna på alla böcker. Du kan med andra ord provlyssna innan du bestämmer dig för vilken bok du ska lyssna på.

Bokus Play fungerar för Android, Iphone och Ipad – och precis som konkurrenterna har de 14 dagars gratis provtid.

Surfa till www.bokus.com/play
Ladda hem Bokus Play för Android
Ladda hem
Bokus Play för IOS