Svensk tv erbjuder massor av riktigt vassa program. Alla dessa finns tillgängliga att se helt gratis på nätet, men vissa visas bara för svenska tittare som befinner sig i Sverige. Den som befinner sig på resande fot kommer inte åt alla program SVT Play eller TV4 Play.

Missa inte: Här är bästa 55-tummarna att se VM på!

Det finns dock ett sätt att som licensbetalande tittare fortfarande få se matcherna, även från ett annat land. Genom att använda en vpn-tjänst kan du låtsas befinna dig hemma i Sverige, oavsett var du är i världen.

Vi har testat massor av vpn-tjänster. Alla har dock inte servrar i Sverige, vilket krävs för att du ska kunna komma åt svenska tjänster. Här är några av de som låter dig se på SVT och TV4 utomlands:

Private VPN

Private VPN

PC för Alla Bäst i testVår favorit! Private VPN är den snabbaste tjänsten vi har testat och är dessutom billigast för dig som bara vill ha tjänsten under sommarmånaderna. Har inbyggd killswitch och kommer åt amerikanska Netflix. Enda nackdelen är att Private VPN inte fungerar lika bra till Mac. Läs hela testet här!

Pris: 8,21 dollar/mån (cirka 73 kr) i 1 månad, 5,63 dollar (cirka 50 kr) i 3 månader eller 4,15 dollar/mån (cirka 37 kr) i 13 månader.

Ladda ner Private VPN här!


Nord VPN

Bra valNord VPN

Nord VPN var en av tjänsterna som imponerade oss mest när vi testade olika tjänster. Den har massor av inbyggda funktioner och för dig som kan tänka dig att köpa ett abonnemang över lite längre tid blir det riktigt prisvärt. Dessutom låter den dig komma åt Amerikanska Netflix. Läs hela testet här!

Pris: 11,95 dollar/mån (cirka 100 kr) i 1 månad, 5,75 dollar/mån (cirka 48 kr) i 1 år, 3,29 dollar/mån (cirka 28 kr) i 2 år.

Ladda ner NordVPN här!


Ovpn

Bra valOvpn

Ovpn var en av tjänsterna som hade högst säkerhet när vi testade olika tjänster och hade dessutom riktigt snabb svarstid, och det sista man vill är ju att sändningen laggar mitt under en straff. Dessutom finns kill switch, dns-kryptering, och massor av andra bra tilläggstjänster. Ovpn är relativt dyrt och har enbart servrar i sju länder, men som tur är är en av dem Sverige. Läs hela testet här!

Pris: 89 kr i en månad, 59 kr/mån i 3 månader eller 49 kr/mån i ett år. Ladda ner Ovpn här!


Dold.se

Dold.se

Dold.se är ett hyfsat prisvärt alternativ. De har dock bara servrar i två länder: Storbritannien och Sverige. Men mer behövs ju inte när tjänsten enbart ska användas för att komma åt svenska tv-kanaler från utlandet. Läs hela testet här!

Pris: 49 kr/mån, 43 kr/mån i tre månader eller 37,42 kr/mån i ett år. För PC för Alla-läsare kostar det dock enbart 99 kronor för tre månader, det vill säga 33 kronor i månaden.

Läs mer om erbjudandet och ladda ner Dold.se här!