Billigast möjligast

De två abonnemang med lägst månadskostnad just nu står Comviq och Fello för. Hos Comviq får du 200 minuter samtal, 2 000 sms och mms och 5 GB surf i Sverige. Läs mer här!

Om du istället vill ha fria samtal och sms erbjuder Fello detta, men enbart 2 GB surf. Läs mer här!

Lägger du på fyra kronor och väljer artikeln näst billigast abonnemang hos Hallon. För 99 kronor får du här fria samtal och sms samt en surfpott på 6 GB. Läs mer här!

Ingen bindnings- eller uppsägningtid

Som student kan det vara svårt att hålla en stabil budget, och det kan därför plötsligt bli nödvändigt att byta abonnemang. Därför är det smart att välja en operatör utan bindningstid eller uppsägningstid! De operatörer som erbjuder detta just nu är Tele 2, Comviq, Fello, Vimla och Hallon.

Plugga

Mest surf för pengarna

Enkelt uttryckt kan man säga att de studentabonnemang där du får mest surf för pengarna är de obegränsade abonnemangen. Just nu är det bara Tele 2 som erbjuder obegränsad surf, med en månadskostnad på 399 kronor. Läs mer här!

Om du känner att 100 GB surf räcker är Hallon den operatör som har billigaste erbjudandet. Det kostar 299 kronor i månaden. Läs mer här!

Spara surfen

Surfar du väldigt olika från månad till månad? Numera erbjuder många operatörer sina användare att spara oanvänd surf till näsa månad. Just nu är det Halebop, Fello, Vimla och Hallon som erbjuder dennna möjlighet till sina kunder. Telia erbjuder detta för abonnemang med minst 20 GB surfpott.