Så snart vi publicerar någon extra intressant artikel på PC för Allas sajt får du ett meddelande i webbläsare – och du behöver bara klicka för att läsa texten. Notiserna slås bara på om du aktivt väljer det och du kan slå av dem när du vill. Så här gör du:

Notifiering

1. Första gången du besöker PC för Allas sajt frågar din webbläsare om du vill ta emot notiser. Hur den här frågan ser ut varierar beroende på vilken webbläsare/pryl du använder. Det kan se ut som på bilden, men det kan också stå Med PC för Allas notiser missar du aldrig något viktigt! Du kan närsomhelst stänga av dem. Gör ditt val genom att svara Ja (Ja tack) eller Nej (Nej tack). Välj det alternativ som passar dig.


Notifiering

2. Har du valt att ta emot våra notiser men ändrat dig? Inga problem! Surfa bara till pcforalla.se, klicka bara på ikonen som ser ut som en klocka (längst ned till höger) och välj Avprenumerera. (Du måste göra detta för varje webbläsare som prenumererar på pushnotiser.)

Prenumerera på pushnotiser

3. För att slå på notiserna igen surfar du förstås till pcforalla.se, klickar på klockan och väljer Prenumerera.

Observera att du som svarade Blockera/Nej på Fråga 1 inte kommer att kunna styra aviseringarna via "klockikonen". I så fall måste du först ta bort webbläsarens blockering. Hur du gör beskrev vi på sidan innan.