Här listar vi ställ för dig som till exempel har en fot på din skärm och vill ställa den på ett snyggt sätt. Självklart kan även dessa ställ användas till exempel till en laptop eller allt-i-ett-dator.


Desire2

Kombinerat ställ och hub

Varför välja ett vanligt, dumt ställ när du kan välja ett ställ med extra funktionalitet? Den här stilrena pjäsen i aluminium fungerar även som dockningsstation och kommer med fyra usb-portar.

Desire2 Universal Monitor Riser Stand with USB
Pris: 599 kronor hos CDON.


Logilink monitorställ glas metall

Snyggt i glas

Ibland kan det behövas lite mer utrymme på skrivbordet. På den här en meterlånga glasskivan får du plats med inte bara en utan två externa skärmar, eller kanske någon passande dekoration om du vill. Dessutom passar glas och stål med de flesta interiörer.

Logi Link Monitorställ i glas/metall 1 m
Pris: 599 kronor hos Fyndiq.


Satechi Monitor Stand

Enkelt och stilrent

Letar du efter någonting som definitivt kommer ge ditt skrivbord en snygg, fututistisk touch? Det här eleganta skärmstället från Satechi gör alla skrivbord lite stilrenare. Finns i svart, silver, grått, guld eller roséguldutförande beroende på vad som passar ditt skrivbord bäst.

Satechi Aluminium Monitor Ställ
Pris: 399 kronor hos Webhallen.


Sobuy Bamboo

Ta i trä

Om din stil går bättre ihop med naturmaterial snarare än metall, rostfritt stål och glas kanske det här är rätt ställ för dig. Med det här stället i bambu får du dessutom två utdragbara lådor att lägga till exempel viktiga papper och gem i.

SoBuy® Bamboo FRG198
Pris: 29,95 euro (cirka 300 kronor) hos Amazon.de.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning