Onedrive, Gmail, Dropbox, Google Drive, Evernote… Många av oss lagrar vår information på en rad olika ställen, och det kan vara svårt att hitta rätt.

Svenska företaget Zynapp tror sig ha en lösning. De samlar ihop din information och presenterar den i ett gemensamt gränssnitt. Du kan alltså söka data från flera tjänster via exempelvis en tidslinje eller en karta.

Zynapp, som hittills fokuserat på stora molntjänsterna, fick nyligen även stöd för Spotify. Det gör att du exempelvis kan plocka fram bilder från semesterresan (via Onedrive) och kontrollera vilka låtar du lyssnade på samtidigt (via Spotify).

Zynapp

Förutsättningen för att det ska fungera är att du ger Zynapp tillgång till dina konton. Enligt företaget är all information krypterad och kommer aldrig säljas eller spridas till tredjepart. Om du är villig att lita på det här löftet är förstås en bedömning som du själv måste göra.

Zynapp är gratis i sin grundversion, men om du vill lagra mer än 6 GB data krävs ett premium-abonnemang, som för närvarande kostar 19 kronor i månaden.

Ladda hem Zynapp för Android
Ladda hem Zynapp för IOS