Finns det något mysigare än att kura ner sig i soffan och titta på en högkvalitativ brittisk serie? Brittiska public service-kanalen BBC erbjuder allt från Planet Earth till East Enders på sin onlinetjänst Iplayer. Dessvärre är denna tjänst reserverad för Storbritannien.

Läs också: Så ser du amerikanska Netflix i Sverige

Som tur är finns det en uppsjö av olika vpn-tjänster som låter dig surfa på brittiska servrar och på så sätt komma åt innehållet. Men trots att vissa tjänster påstår sig erbjuda detta är det inte alla som håller måttet.

Här listar vi de fem tjänster som fick högst snitthastighet på brittiska sevrar när vi testade dem i november 2018. Eftersom vi bara vill tipsa om de riktigt bra tjänsterna har vi rensat ut de som fick betyg 6 eller lägre.

Utförliga tester av vpn-tjänsterna nedan hittar du här!


Mullvad

Bra valMullvad

Anonymare blir det inte! Mullvad erbjuder betalningsmöjligheter som är i princip helt omöjliga att spåra och har riktigt hög krypteringssäkerhet. När vi testade vpn-tjänsten blev vi även imponerade av avsaknaden av loggar samt de höga hastigheterna.

Snitthastighet brittisk server: 98 Mbit/s, svarstid 49 ms.
Pris: 52 kronor (5 euro) per månad.

Ladda ner Mullvad här!

Betyg 9 av 10Betyg 9 av 10

Dold
Bra val

Dold.se

Dold.se är precis som Mullvad en svensk tjänst som är bantad i såväl antal serverländer som funktioner. Men vad gör väl det om det enda du ska använda tjänsten till är att kolla på BBC Iplayer? I och med att Dold.se även har servrar i Sverige och USA betyder det att du kan se på svensk tv på utlandssemestern och komma åt amerikanska Netflix.

Snitthastighet brittisk server: 82 Mbit/s, svarstid 72 ms.
Pris: Från 37 kronor per månad. Se fler prisalternativ här!

Ladda ner Dold.se här!

Betyg 8 av 10Betyg 8 av 10

Strong vpn

Strong vpn

Vill du dela med dig av din vpn-tjänst med andra familjemedlemmar? Strong vpn låter dig dela abonnemanget med 12 andra användare. Det här är dessutom en av tjänsterna som uppnått snabbast surfhastigheter på brittiska servrar i vårt jämförande test. Dessvärre är det även en av de dyrare tjänsterna vi har testat. Läs hela testet här!

Snitthastighet brittisk server: 122 Mbit/s, svarstid 42 ms.
Pris: Från 55 kronor (5,83 dollar) per månad. Se fler prisalternativ här!

Ladda ner Strong vpn här!


AVG

AVG Secure VPN

För dig som hittat en specifik serie du vill sträckkolla kanske den billigaste lösningen är AVG Secure VPN. Här får du använda tjänsten helt gratis i en månad innan du behöver betala. Sedan blir det tyvärr desto dyrare, hela 77 kronor i månaden.

Snitthastighet brittisk server: 96 Mbit/s, svarstid 30 ms.
Pris: 77 kronor per månad i ett år.

Ladda ner AVG Secure vpn här

Betyg 7 av 10Betyg 7 av 10

Avast

Avast Secureline VPN

Avast Secureline VPN låter dig testa tjänsten kostnadsfritt i en vecka innan du behöver bestäma dig. Här får du snabba hastigheter, en inbyggd killswitch, tillgång till BBC Iplayer och allt till ett rimligt pris.

Snitthastighet brittisk server: 96 Mbit/s, svarstid 28 ms.
Pris: Från 43 kronor per månad. Se fler prisalternativ här!

Testa Avast Secureline gratis i en vecka här!

Betyg 7 av 10Betyg 7 av 10