1. Hur kommer jag igång?

Surfa till www.bokio.se och klicka på Skapa gratiskonto. Fyll i mejladress och namn och godkänn villkoren. Bekräfta med Fortsätt så får du en fyrsiffrig kod via mejl. Fyll i den – eller klicka på länken i mejlet. Välj ett lösenord så är du igång.

För att ladda ned och installera mobilappen söker du efter Bokio i Google Play Butik eller App Store.


Bokio

2. Hur lägger jag till mitt företag?

Första gången du öppnar Bokio får du lägga in ditt företag. Har redan du redan ett kan du skriva du in dess namn och klicka på Hämta från Alla bolag. Nu hämtas dina kontaktuppgifter över internet. Du kan också lägga in ett nytt företag genom att klicka på Fortsätt och fylla i alla uppgifter själv. När allt är ifyllt visas en kom igång-sida, med guider i både text- och videoformat.


Bokio

3. Kan jag importera?

Du som har använt ett annat program kan importera din bokföring som en så kallad sie-fil. Du sparar den alltså först i i ditt gamla program och importerar den sedan genom att välja Inställningar, Importera tidigare bokföring, Välj SIE-fil. Glöm inte att välja Hoppa över för de år du inte vill lägga till. Avsluta med Spara.


4. Är det verkligen gratis?

Alla funktioner du behöver i Bokio är gratis, men om du behöver snabb support eller bokföringshjälp kostar det pengar. Läs mer genom att surfa till www.bokio.se.


Bokio

5. Hur får jag hjälp och support?

I likhet med många andra liknande tjänster finns det ingen gratis telefonsupport. Du hittar däremot många guider och instruktioner till programmet genom att surfa till www.bokio.se. Här hittar du även svar på vanliga frågor om tjänsten.