I september 2018 valde Facebook att plocka bort möjligheten att se hur din profil ser ut för andra användare. Anledningen var att hackare hade utnyttjat en sårbarhet i en liknande funktion, vilket innebar att miljontals konton var i farozonen.

Nu låter Facebook meddela via Twitter att den populära funktionen kommer tillbaka. Dessutom lägger man till möjligheten att själv bestämma vilken information som ska synas utåt, något som många användare lär uppskatta.

Av allt att döma kommer ”Visa som” tillbaka för amerikanska användare först, så det kan dröja ett litet tag till innan knappen syns för svenska användare igen.