Lenovo har nu prestenterat två nya två-i-ett-datorprodukter med Windows 10 och stöd för LTE/4g-täckning: Lenovo Yoga Duet 7i och Lenovo Ideapad Duet 3i. Samt den nya surfplattan Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus

Lenovo Yoga Duet

Lenovo Yoga Duet 7i är en två-i-ett-dator med en 13 tums pekskärm med 2k ips-panel som täcker 100 procent av srgd och har 450 nits ljusstyrka. Det går även att rita på skärmen med den medföljande digitala pennan eller Lenovos E-Color Pen.

Datorn kan ha upp till tionde generationens Intel Core i7-processorer med Intels Iris Plus-grafik, minne upp till 16 GB ddr4 och lagring upp till 1 TB pcie ssd. Batteriet ska räcka för upp till 10,8 timmars användning.

Laptopen väger 1,16 kg och har för första gången ett avtagbart och upplyst bluetooth-tangentbord samt ett ställ. Den är kompatibel med wifi 6 och det går även att lägga till LTE/4g-täckning.

Lenovo Yoga Duet 7i blir tillgänglig i juni och kommer i färgerna Slate Grey och Orchid. Rekommenderat pris startar från 1199 euro inklusive moms. 

Ideapad Duet 3i

Lenovo Ideapad Duet 3i är sedan en två-i-ett-dator på 0,8 kg som också har valbar LTE-uppkoppling, löstagbart tangentbord och kan användas med Lenovos Digital Pen.

Ips-skärmen på 10,3 tum har full hd-upplösning och en ljusstyrka på 330 nits. Inuti datorn finner vi en Intel Pentium-processor och integrerad grafik från Intel, minne upp till 8GB och lagring upp till 128GB. Batteriet ska räcka i upp till 7 timmar.

Lenovo Ideapad Duet 3i blir tillgänglig i juli och kommer i färgen Graphite Grey. Rekommenderat pris startar från 429 euro inklusive moms. 

Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus

Utöver det lanserar Lenovo också surfplattan Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus som är utvecklad tillsammans med Amazon och har inbyggd Alexa. Surfplattan har en mobilprocessor på upp till 2,3Ghz octa-core Mediatek Helio P22 samt en batteritid på upp till 9 timmar.

Rekommenderat pris ligger på 229 euro, inklusive moms. Just nu finns dock inga kända planer på att släppa produkten i Sverige.

Läs också: Lenovo Ideapad S54014 - Laptop med lyxvibbar trots prispress