Härligt eller förfärligt? Åsikterna om skvallertidningarna har alltid var starka, och många förklarar att de bara läser dem hos frisören. Men numera finns skvallret förstås även online.

Skvallertidningar

Kändaste kändistidningen

Hänt i Veckan har länge varit en av de mest kända kändistidningarna. Numera finns den förstås även på nätet. Mycket är gratis, men det smaskigaste kräver en ”betalprenumeration”.


Skvallertidningar

Kungligt skvaller

Svensk Damtidning är rätt val för den som vill hålla sig uppdaterad kring världens alla kungligheter. Ja, man skriver även om andra kändisar, men fokus ligger på Carl Gustaf, Silvia och de andra.
Tidningen har samma modell som Hänt i veckan, nämligen en betalprenumeration för den som vill läsa allt.


Skvallertidningar

Allt är gratis

Till skillnad från de stora konkurrenterna finns Stoppa Pressarna bara online. Här finns inte heller någon betalprenumeration, utan allt är gratis.
Bakom tjänsten står kändisjournalisten Daniel Nyhlén som fick sitt genombrott när han jobbade på Aftonbladet.
Skvallertidningar

Allt på en plats

Det finns många sajter som skriver om kändisar, exempelvis Nyheter24, Metro och Newsner. Microsofts nyhetstjänst MSN väljer ut det hetaste härifrån – och sammanfattar även artiklar från utländska webbplatser.


Skvallertidningar

Blogg om kändisar

Runt om i världen finns det bloggare som skriver om kändisar. I Sverige hittar vi bland annat Frans Strandberg. Han följer kändisarnas Instagram-konton och bloggar om heta influencers under vinjetten Tramsfrans.