Vissa prylar går över huvud taget inte att få tag på i Sverige och andra är onödigt dyra. I båda fallen kan en lösning vara att handla hos någon utländsk nätbutik. Behöver du hjälp med din shopping finns Panprices, som är en internationell prisjämförelsetjänst. Du kan alltså söka efter en vara och se vad den kostar om du vill köpa den i exempelvis Tyskland, Frankrike eller Danmark.

Enligt företagets uppgifter finns det över 8 000 handlare anslutna till tjänsten. Fokus ligger på teknikprylar, men du hittar även jackor, väskor, köksvaror och mycket annat.

Panprices

Förutom att hitta billiga priser kan du välja att handla direkt genom Panprices. Du ser priserna i svenska kronor och du gör betalningen till Panprices – till exempel via betaltjänsten Klarna. Du behöver med andra ord inte ens besöka säljarens webbplats. Nackdelen är förstås att priset blir högre än om du shoppar direkt, eftersom Panprices lägger på en avgift

Panprices lanserades 2019, men man tog nyligen in cirka sex miljoner kronor i en investeringsrunda. Syftet är att lansera tjänsten i fler länder än Sverige.