Sjye

Sjye

En snygg och slimmad dvd-spelare som enkelt kopplas in via usb-a/c, som dessutom är snyggt pianosvart, kan det vara något? Ingen extern strömkälla behövs, grejar dvd-r, dvd-rw, cd-r och cd-rw.

Sjye har ett inbyggt chip som håller kolla på bränningsprocessen, så du slipper slösa en massa skivor för att minnesbufferten gått på lunch.

Kostar 318 kronor hos Amazon Sverige

dvd

Hitachi

Den här dvd-läsaren/brännaren från Hitachi är rätt cool, du kan koppla in den via usb direkt till tv:n och se alla dina gamla filmer och sparade bilder direkt på den. Hitachi-LG GP60NB60, som är dess fullständiga namn, om den någonsin skulle ställas inför rätta, grejar att bränna och läsa alla kända format.

Den är kompatibel med Windows och Mac OS, bränner med 8x hastighet och väger bara 200 gram.

Kostar 282 kronor hos Amazon Sverige

dvd

Asus Zendrive

Även Asus Zendrive U9M har en spännande funktion, förutom att vara en extern dvd-Brännare (funkar med Apple & Windows-datorer) kan den även bränna så kallade m-disc, en skiva som är utformad för att hålla länge. Hur länge? Bortåt 1 000 år, men klarar den 100 år blir vi ändå glada.

Med i paketet följer det klassiska brännarprogrammet Nero samt sladd för usb-a & usb-c.

Kostar 362 kronor hos Amazon Sverige

dvd

LG GP57EB40

Med Lucky Goldstar - vad trodde du LG Stod för? - får du en extern dvd-brännare som kan bränna i hastigheter upp till 8x. Ska du bränna cd-skivor grejar den hastigheter upp till 24x. Antalet format som stöds är i princip alla.

Kostar 270 kronor hos Proshop

dvd

Verbatim Slimline

Vill du ha en liten och smidig extern dvd-brännare? Då vill du kanske ha Verbatim Slimline CD/DVD Writer. Det är en liten och nätt historia, som gör vad den ska, det vill säga bränna skivor i parti och minut. Ansluts via usb.

Kostar 309 kronor hos Power

dvd

Sandberg

Sandberg USB Mini DVD Burner är en bra följeslagare om du fortfarande gillar att använda fysisk lagring och inte molnet. Kopplas in via usb och sedan är den klar att använda.

Bränner dvd i hastigheter upp till 8x medan cd-skivor avhandlas med hastigheten 24x.

Kostar från 249 kronor på Prisjakt