En vacker bok med ett hjärtformat hänglås. Ja, så såg dagböckerna ut förr i tiden. Numera är de förstås digitala, men om du inte nöjer dig med att skriva din dagbok i Word kan du använda Write Diary. Det här är en enkel webbaserad tjänst där du lagrar texten du skriver i molnet.

När du har registrerat får du fram din första dagbokssida och den innehåller en rubrik, ett inmatningsfält och dagens datum. Det är med andra ord bara att skriva valfri text och sedan välja Save and Close. Vill du välja en annan dag kan du förstås ändra datumet – och du kan även gå in i efterhand och redigera eller helt radera det du har skrivit. För att hitta rätt kan du gå till rätt datum eller använda tjänstens sökfunktion.

Du kommer åt din dagbok genom att logga in på valfri webbläsare, och du kan även ladda hem en Android-app för mobilen eller surfplattan.

Write Diary är en reklamfinansierad gratistjänst, och som alltid när det gäller den här sortens tjänster är det viktigt att komma ihåg att man delar sin information på egen risk.

Diary