Sommaren är den stora fotosäsongen för många av oss – och det finns många sätt att använda våra semesterbilder. Här är några roliga exempel.

Fotoprylar för husdjuren

Det finns många nätbutiker som skriver ut dina fotografier på koppar, kläder, musmattor och liknande prylar. Smartphoto, som är en av de stora aktörerna, tog nyligen konceptet ett steg längre och lanserade en speciell avdelning för dina husdjur. Här finns exempelvis skräddarsydda matskålar, halsband och bäddar för din hund eller katt.


Fotoprylar

Väggklockor och mycket mer

En annan stor aktör när det gäller fotoutskrifter heter Cewe. Hos dem kan du beställa olika typer av fotoutskrifter på papper – men här finns också ett tjugotal olika prylar. Vad sägs till exempel om pussel eller väggklockor med din egen bild?


Pixum

Personligare mobilskal

Alla mobiltelefoner ser nästan likadana ut, men med ett mobilskal kan den bli lite mer personlig. Vill du ha den helt unik kan du beställa ett mobilskal med din egen bild från exempelvis Pixum. I likhet med hos Smartphoto och Cewe finns här även gott om andra fotoprylar att välja bland.
Önskefoto

Mest platta paket

Hos företaget Önskefoto ligger fokus på platta paket som väggdekorationer, fotoböcker och fotokalendrar. Det finns dock även en tredimensionell fotopryl, nämligen en mugg med din egen bild.


Din tårta

Tårta med ditt ansikte

En av de mest ovanliga fotoutskrifterna finns på sajten Din tårta. Tårtorna finns i en rad smaker och storlekar – och de levereras hem till dörren i hela landet.


Fler sajter

Många av prylarna som vi beskriver ovan finns förstås hos fler tjänster – och det finns även flera tjänster som kan omvandla dina digitalbilder till prylar. Här är några exempel:

Ifolor

My Fujifilm