Meny

Smartaste sajten för prylar, tips och nyheter!

PC för Alla är Sveriges största oberoende källa till köpråd och kunskap inom IT – allt presenterat komplett, tillgängligt och begripligt.

Välkommen till PC för Allas sajt! Här hittar du allt från rykande färska nyheter till initerade tester och kluriga tips!

Är du den nyfikna typen hittar du ständigt nya nyheter om såväl häftiga produkter som nya tjänster. Våra nyhetsredaktörer jobbar nära nog dygnet runt med att bevaka dator- och hemelektronikbranschen för att hitta de riktigt intressanta nyheter för just dina behov.

Går du i köptankar hittar du alla våra tester från tidningen PC för Alla här, smart paketerade och publicerade så att du snabbt och enkelt ska hitta de köpråd du behöver för att göra smarta investeringar. Dessutom varnar vi förstås för produkter och tjänster du bör undvika!

Har allt gått åt skogen? I vårt supportforum kan du smidigt ställa frågor om din utrustning – och snabbt få svar från experter och entusiaster. Dessutom hittar du alla de smartaste och populäraste skolorna ur tidningen PC för Alla – sökbara via vårt enorma artikelarkiv!

PC för Alla är Sveriges i särklass största pc-tidning, med över 200 000 läsare - varje månad! Lika många besöker sajten varje månad – och i kombinaton med våra ständigt växande nyhetsbrev når vi över en halv miljon läsare per månad!

Så – återigen, varmt välkommen till PC för Allas sajt! Och hoppas du hittar vad du söker, oavsett om det är hjälp med inköpsbeslut, support när tekniken krånglar – eller bara för att hålla dig uppdaterad med vad som händer och är på gång!


Bästa hälsningar,
Mikael Lindkvist
Chefredaktör
mikael.lindkvist@idg.se

Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00

Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng